Vaj motorik 20W-50 TRAKTOR

590 L

SlovenOil SAE 20W-50 TRAKTOR

API: SF/CF

Vaj motorik monogradë efektiv për motora dizell dhe me benzinë me apo pa turbo.

Përshkrimi

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Vaj motorik 20W-50 TRAKTOR”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh