Vaj Motorri 5W-30 Origjinal BMW

1,690 L

Kategoria:

Përshkrimi

Tregon një përmirësim të konsumit te karburantit, që çon në reduktimin e emetimeve të CO2.
Mbron motorrin nga llumi, i cili mundëson një jetëgjatësi të shërbimit të motorrit.
Mbledh grimcat e papastertise, dhe redukton depozitimin e tyre ne motorr.
Ka tendencë më të ulët për t’u avulluar, gjë që çon në një konsum të ulët të naftës dhe vajit.
Siguron një performancë të shkëlqyeshme ne temperatura të ulëta, edhe në temperatura të ulëta deri në -40 ° C.

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Vaj Motorri 5W-30 Origjinal BMW”