Vaj Motorri 5W-30 Mobil ONE

1,690 L

Mobil 1 ESP Formula 5W-30 është bërë me përzierjen e perberesve me cilesore të formuluara për të qenë plotësisht në përputhje me filtrat e fundit të naftës dhe konvertuesve katalitikë të benzinës.

Krahaso

Përshkrimi

Viskoziteti: 5W-30

Vaj Motorri Full Sintetik

Vaj Motorri 5W-30 Mobil ONE  eshte i aprovuar per
BMW Longlife 04
Chrysler MS-11106
GM dexos2
Peugeot/Citroën Automobiles B71 2290
Peugeot/Citroën Automobiles B71 2297

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Vaj Motorri 5W-30 Mobil ONE”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss