Vaj multigrade 4T SAE 15W-40

690 L

SLOVENOIL 4T SAE 15W-40

API: SF/CF

Slovenoil 4T SAE 15W-40 është vaj multigradë me performancë të lartë i cili mund të aplikohet për lubrifikimin e motorëve dhe marshet (ndërrues të shpejtësive) të motoçikletave.

Kategoria:

Përshkrimi

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Vaj multigrade 4T SAE 15W-40”