Vaj multigrade 4T SAE 20W-50

690 L

SLOVENOIL 4T SAE 20W-50

API: SF/CF

Slovenoil 4T SAE 20W-50 është vaj multigradë me performancë të lartë i cili mund të aplikohet për lubrifikimin e motorëve dhe marshet (ndërrues të shpejtësive) të motoçikletave.

Krahaso

Përshkrimi

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Vaj multigrade 4T SAE 20W-50”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss