Vaj per makina 15W-40

790 L

SlovenOil SAE 15W-40

API: SF/CF

Vaj motorik monogradë efektiv për motora dizell dhe me benzinë me apo pa turbo.

15w-40 1Liter, 15w-40 4Litra, 15w-40 10Litra dhe 15w-40 205Litra.

Krahaso

Përshkrimi

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Vaj per makina 15W-40”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss