Valve Protection For Gas

1,600 L

Kategoritë: ,

Përshkrimi

  • Lloji I aditivit: Aditiv per gas
  • Mbron dhe ftoh valvulat e motorit me gaz natyral të integruar.
  • Kombinimi i përzgjedhur i aditivëve jep lubrifikim optimal dhe kontribuon në djegien më të pastër, duke shmangur prishjet e kushtueshme të automjeteve.
  • Parandalon humbjen e forcës dhe kompresimit.
  • Ai nuk përmban metale organike dhe nuk dëmton katalizatorët.
  • Permbajtja: 1 l
  • Perdorimi: Valve Protection for Natural Gas Vehicles shtohet në rezervuar. Matja është automatike. Sigurohuni që të ndiqni specifikimet e kërkuara nga sistemi i gazit natyror ose sistemi i dozimit të prodhuesit të sistemit. I përshtatshëm për të gjitha njësitë e dozimit në dispozicion komercial (p.sh. FlashLube etj). LIQUI MOLY rekomandon për sistemet e kontrollit vakum një dozë nga 6 deri në 8 pika në minutë.

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Valve Protection For Gas”