Sloven

Po shfaqet 1–20 nga 23 përfundime gjithsej

View All
Filters:
 • Graso LIS G 2

  SLOVEN LIS G 2

  NLGI-2, DIN 51825: KPF2K-15

  Yndyrë (graso) litiumi për lubrifikimin e kushinetave të ndryshme rrokullisëse dhe rrëshqitëse, nyjeve etj. Yndyra ka stabilitet të mirë oksidues dhe veti të mira antikorozive. Temperatura e përdorimit -30°C deri 130°C.

  1,290 L Add to cart
 • Graso shumë funksionale SLOVEN LIS 00

  SLOVEN LIS 00

  NLGI-2, DIN 51825: KPF2K-15

  Graso shumë funksional EP masë me litium dhe aditiv EP për lyerje i përshtatshëm per lyerjen e kushinetave lëvizëse dhe rrotulluese. Ka veti të mira EP/EW kundër korrozionit dhe stabilitet të lartë oksidues. Përdoret në temperature prej: -30°C deri në 100°C.

  1,290 L Add to cart
 • Graso SLOVEN LIS 2

  SLOVEN LIS 2 NLGI-2, DIN 51825: KPF2K-15 Yndyrë (graso) litiumi për lubrifikimin e kushinetave të ndryshme rrokullisëse dhe rrëshqitëse, nyjeve etj. Yndyra ka stabilitet të mirë oksidues dhe veti të mira antikorozive. Temperatura e përdorimit -30°C deri 130°C.
  890 L Add to cart
 • SlovenFreeze 100

  SlovenOil SlovenFreeze 100

  BS 6580:1992

  ASTM D3306

  Slovenfreeze 100 është fluid i patretur për mbrojtjen e sistemeve të ftohjes së motorëve, nga ngrirja dhe korozioni. Mënyra e përdorimit: SLOVENFREEZE 100 futeni në sistmin e ftohjes dhe pastaj shtoni ujë në sasi sipas tabelës së përzierjes për të arritur pikën e dëshiruar të mosngrirjes.

  490 L Add to cart
 • SlovenFreeze 40

  SlovenOil SlovenFreeze 40 BS 6580:1992 ASTM D3306 Slovenfreeze 40 është fluid paraprakisht i përzier për mbrojtjen e sistemeve të ftohjes së motorëve, nga ngrirja dhe korozioni.
  390 L Add to cart
 • SlovenFreeze XLC

  SlovenOil SlovenFreeze XLC

  MB-Approval 325.3 Audi/VW/Seat/Škoda: TL-774D, -774F = G 12, G 12+ MAN 324: Typ NF, Typ SNF Renault-Nissan BS 6580:1992 ASTM D3306 Slovenfreeze XLC është fluid i patretur për mbrojtjen aftgjate të sistemeve të ftohjes së motorëve, nga ngrirja dhe korozioni. Mënyra e përdorimit: Slovenfreeze XLC futeni në sistemin e ftohjes dhe pastaj shtoni ujë në sasi sipas tabelës së përzierjes për të arritur pikën e dëshiruar të mosngrirjes
  590 L Add to cart
 • SlovenOil ATF D II

  SlovenOil ATF D II GM Dexron II.D Allison C4 Fluid universal për hidraulikë për përdorim në marshet (ndërrues të shpejtësive) automatikë dhe sisteme hidraulike të makinave të pasagjerëve dhe automjeteve komerciale. Ajo mund të përdoret gjithashtu në disa sisteme industriale hidraulike. Lëngu ATF është me ngjyrë të kuqe.
  890 L Add to cart
 • SlovenOil ATF D III

  SlovenOil ATF D III

  GM Dexron III G Caterpillar TO-2 GM Dexron II E

  Denision HF-0

  Ford: Mercon M 940127

  ZF TE-ML14 D, ZF TE-ML04D, ZF TE ML09A in 09B

  Allison C4

  MAN: 339-C

  Voith Diwa in Midimat

  Vaj hidraulik për përdorim në transmisione (ndërrues) automatike si dhe sisteme hidraulike të automjeteve. Përdoret edhe në sisteme hidraulike industriale. Vaji në kushte të vështira pune dhe ndërrime të mëdha temperaturore mundëson punë të papenguar të transmisioneve apo sistemeve hidraulike. Vaji për dallueshmëri është ngjyrosur në të kuqe.

  1,090 L Add to cart
 • Universal Car Phone – GPS Magnet Holder Stand, 360 Degree

  360 degree rotation capable for better line of sight and comfortable viewing, controlled by you.
  990 L Add to cart
 • Vaj motorik 20W-50 TRAKTOR

  SlovenOil SAE 20W-50 TRAKTOR

  API: SF/CF

  Vaj motorik monogradë efektiv për motora dizell dhe me benzinë me apo pa turbo.

  590 L Add to cart
 • Vaj motorik 2T-OIL

  SLOVENOIL 2T-OIL API: TC, JASO FC Vaj motorik për motora dytaktësh me benzinë (sharra motorike, motocikleta, kositëse bari etj.).
  890 L Add to cart
 • Vaj motorik SHPD 15W-40

  Slovenoil SHPD 15W-40

  Cummins: CES 20078, CES 20077, CES 20076, API: CI-4,CH-4,CG-4,CF-4/SL, ACEA: E7-08 (2008), A3/B4-07 (2007); E5-02; A3/B3-04 (2007), MB-Approval 228.3, MAN: M3275, Volvo: VDS-3, Mack EO-M Plus, MTU Type 2, Renault Truck RLD/RLD-2, Caterpillar: ECF2, ECF 1a, ZF: TE-ML-07C

  Vaj motorik i qëndrueshmërisë së lartë (SHPD - Super High Performance Diesel) për motora dizell për ntervale të zgjatura të ndërrimit të vajit ("long drain").

  690 L Add to cart
 • Vaj motorik SHPD 20W-50

  Slovenoil SHPD 20W-50

  Cummins: CES 20078, CES 20077, CES 20076, API: CI-4,CH-4,CG-4,CF-4/SL, ACEA: E7-08 (2008), A3/B4-07 (2007); E5-02; A3/B3-04 (2007), MB-Approval 228.3, MAN: M3275, Volvo: VDS-3, Mack EO-M Plus, MTU Type 2, Renault Truck RLD/RLD-2, Caterpillar: ECF2, ECF 1a, ZF: TE-ML-07C

  Vaj motorik i qëndrueshmërisë së lartë (SHPD - Super High Performance Diesel) për motora dizell për ntervale të zgjatura të ndërrimit të vajit ("long drain").

  690 L Add to cart
 • Vaj motorik UHPD 228.5 10W-40

  Slovenoil UHPD 228.5 10W-40 MB-Approval 228.5, API: CI-4, ACEA: E4/E7-08, Cummins: CES 20078, MAN: M3277, Volvo: VDS-3, Mack: EO-M Plus, MTU: Type III, Renault Truck: RXD/RLD-2, Deutz: III-05 Vaj motorik i qëndrueshmërisë së lartë (UHPD - Ultra High Performance Diesel) për motora dizell për ntervale të zgjatura të ndërrimit të vajit ("long drain"). Për gjenerata të reja të motorëve EUR-4 dhe EUR-5.
  890 L Add to cart
 • Vaj multigrade 4T SAE 15W-40

  SLOVENOIL 4T SAE 15W-40

  API: SF/CF

  Slovenoil 4T SAE 15W-40 është vaj multigradë me performancë të lartë i cili mund të aplikohet për lubrifikimin e motorëve dhe marshet (ndërrues të shpejtësive) të motoçikletave.

  690 L Add to cart
 • Vaj multigrade 4T SAE 20W-50

  SLOVENOIL 4T SAE 20W-50

  API: SF/CF

  Slovenoil 4T SAE 20W-50 është vaj multigradë me performancë të lartë i cili mund të aplikohet për lubrifikimin e motorëve dhe marshet (ndërrues të shpejtësive) të motoçikletave.

  690 L Add to cart
 • Vaj per makina 10W-40

  NM Power SAE 10W-40

  API: CF/SL, ACEA: A3/B4-04 , ACEA: C3-07 , MB-Approval 229.1, VW 505.00, VW 501.01

  Vaji për motor, pjesërisht sintetik I kualitetit të lartë për shumë përdorime për lyerje të motorëve dizel dhe benzin me ose pa mbushje turbo. Siguron zgjatjen e intervalit të ndrrimit.

  10w-40 1Liter, 10w-40 5Litra, 10w-40 60Litra, 10w-40 205Litra
  790 L Add to cart
 • Vaj per makina 15W-40

  SlovenOil SAE 15W-40

  API: SF/CF

  Vaj motorik monogradë efektiv për motora dizell dhe me benzinë me apo pa turbo.

  15w-40 1Liter, 15w-40 4Litra, 15w-40 10Litra dhe 15w-40 205Litra.
  790 L Add to cart
 • Vaj per makina 15W-40 SUPER PLUS

  SlovenOil SAE 15W-40 SUPER PLUS

  API: CG-4/CF-4/SJ

  ACEA: E2/B2/A3 (99), E2-07/B3/A2 (02)

  MB-Approval 228.1

  MAN: 271

  Volvo: VDS

  MIL-L-2104E/46152E

  VW 501.01/505.00 (11/92)

  ALLISON:C4

  Caterpillar: TO-2

  ZF: TE-ML-07

  Vaj motorik monogradë efektiv për motora dizell dhe me benzinë me apo pa turbo.

   
  690 L Add to cart
 • Vaj per makina 20W-50

  SlovenOil SAE 20W-50

  API: SF/CF

  Vaj motorik monogradë efektiv për motora dizell dhe me benzinë me apo pa turbo.

  20w-50 1Liter, 20w-50 4Litra, 20w-50 10Litra dhe 20w-50 205Litra
  690 L Add to cart