Informacion rreth transportit

Qëllimi ynë është t’ju ofrojmë opsionet më të mira të transportit, pa marrë parasysh se në cilin qytet të Shqipërisë jetoni. Çdo ditë u dërgojmë qindra porosi klientëve tanë në te gjitha qytetet e Shqipërisë, me nivelet më të larta të përgjegjshmërisë .

Afati kohor për shpërndarjen e porosive varet nga largësia e qytetit ku banoni:

Për porositë në qytetin e Tiranës, dërgesa mbërrin tek ju 24 deri në 48 orë pasi ju keni porositur produktin online dhe transporti kushton vetëm 200 lekë.

Ndërsa për qytetet jashtë Tiranës, dërgesa mbërrrin tek ju 48 orë pasi ju keni porositur produktin online dhe transporti kushton vetëm 300 lekë.