Bardahl Black Multipurpose Cleaning Microfiber Inside And Outside

600 Lek

Në magazinë

SKU: 38924 Kategoria:

Pershkrimi:

  • Për mirëmbajtje të rregullt ose pastrim të rastësishëm.
  • Kjo leckë mikrofibre 300g/m2 është e përshtatshme për çdo sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Bardahl Black Multipurpose Cleaning Microfiber Inside And Outside