Fshirëse Xhami Sentinel Hybrid 410 mm me 8 Kapse

900 Lek

Në magazinë

Kategoria:

• Fshirese Aerodinamike me më shumë pika presioni se shumica e teheve të tjera.
• 8 modele kapsesh të pajtueshme për të gjitha automjetet.
• Qëndrueshmëri e madhe falë plastikës të përforcuar.
• Siguron fshirje të qetë, pa zhurmë, vija dhe pa njollosje në të dy drejtimet.
• Seria Sentinel përdor formulim gome të klasës më të lartë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Fshirëse Xhami Sentinel Hybrid 410 mm me 8 Kapse