Kavo Baterie Osram 200A

2200 Lek

Në magazinë

SKU: OSC101 Kategoritë: ,

Pershkrimi:

 • OSRAM BATTERY STARTER CABLE 200A është një kabllo fillestare me cilësi të lartë e krijuar për përdorim profesional dhe privat.
 • Kabllot janë prej alumini të veshur me bakër i cili redukton rezistencën e kabllit dhe lejon një transmetim të vazhdueshëm dhe efektiv të ngarkesës.
 • Kablloja e starterit ka një gjatësi prej 3 metrash me një sipërfaqe tërthore prej 8.5 mm².
 • Falë gjatësisë dhe zonës së prerjes tërthore, është e mundur të ndizni automjete me motorë benzine deri në 2.0 litra zhvendosje, pasi mund të arrihet një fuqi maksimale e rrymës deri në 200A, në të njëjtën kohë me amperator të vazhdueshëm 100A.
 • Është i përshtatshëm për tensione 6V dhe 12V.
 • Për të parandaluar konsumimin e lartë, OSRAM BATTERY STARTER CABLE 200A është i veshur me PVC fleksibël por të qëndrueshëm, kapëset dhe dorezat e izoluara ofrojnë siguri dhe qëndrueshmëri shtesë.
 • Ngjyrat e ndryshme të kabllove dhe dorezave në terminale zvogëlojnë rrezikun e përzierjes së terminaleve pozitive dhe negative dhe si rrjedhojë rrezikun e lidhjes së gabuar me baterinë.
 • Çanta e ruajtjes e përfshirë në objektin e dorëzimit lejon që kabllot të ruhen të rregullta dhe në një mënyrë që kursen hapësirë.

Informacione rreth produktit:

 • Për makinat me motor benzinë.
 • Përforcuesit – 200 A.
 • Vlerësimi i vazhdueshëm i amplifikatorit – 100 A.
 • Materiali – Alumini i veshur me bakër.

Dimensionet:

 • Gjatësia – 290 mm.
 • Zona e seksionit kryq – 8,5 mm².
 • Madhësia e motorit – ≤ 2.0L.
 • Gjerësia – 220 mm.
 • Gjatësia e kabllit – 3.0 m.
 • Lartësia – 60,0 mm.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Kavo Baterie Osram 200A