Kompresor Ajri Osram Me Karikim Dhe Powerbank

7500 Lek

Në magazinë

SKU: OTIR2000E Kategoria:

Pershkrimi:

 • OSRAM TYREinflate 2000 është një pompë gomash e rikarikueshme me ekran dixhital me dritë prapa për matje më të lehta dhe më të sakta të presionit dhe fryrjen e gomave që shfaq vlerat e presionit në BAR, kPA dhe PSI.
 • OSRAM TYREinflate 2000 ka një memorie të brendshme dhe falë funksionit të memories mund të programohen dhe ruhen deri në katër vlera të ndryshme për goma të ndryshme.
 • Ai është gjithashtu i pajisur me një funksion të ndalimit automatik: OSRAM TYREinflate 2000 ndalon automatikisht kur arrihet presioni i saktë dhe i paracaktuar.
 • Nëpërmjet kabllit USB të përfshirë, OSRAM TYREinflate 2000 është i rikarikueshëm dhe nuk kërkohet prizë 12V për furnizimin me energji elektrike, kështu që kjo nuk është vetëm për fryrjen e gomave të makinave, por mund të përdoret gjithashtu për fryrjen e gomave të biçikletave, skuterëve dhe motoçikletave.
 • Dizajni i lehtë dhe kompakt i OSRAM TYREinflate 2000 e bën atë ideal për përdorim në lëvizje dhe mund të merret pothuajse kudo.
 • Me çantën e ruajtjes së përfshirë, thjesht ruani në ndarjen e dorezës së makinës, një çantë ose çantë shpine.
 • Përfshihet një mbajtëse për montim dhe ruajtje në një biçikletë.
 • Falë funksionit powerbank, OSRAM TYREinflate 2000 mund të përdoret edhe si karikues për pajisjet elektronike si p.sh. një telefon celular.
 • Përveç kësaj, funksioni i integruar i elektrik dore mund të sigurojë ndriçim gjatë natës ose në kushte të dobëta ndriçimi.

Informacione rreth produktit:

 • Saktësia (bar) – 0-1,5 PSI.
 • Koha e inflacionit – 2 minuta (gomë biçiklete 0-80 PSI).
 • Presioni maksimal – 120 PSI / 8,3 bar.
 • Gjatësia e zorrës së ajrit – 14.5 cm.
 • Gjatësia e kordonit të energjisë – N/A.
 • Koha e karikimit (h) – rreth 3 ore.
 • Madhësia e ekranit – 30 x 155 mm.
 • Njësitë Matëse – PSI, kPa, bar.
 • Shkalla e rrjedhjes (l/min) – N/A.
 • Burimi i energjisë – Kabllo USB.
 • Tensioni i funksionimit – Bateri e rikarikueshme (5200 mAh).
 • Fuqia nominale – 67,00 W.
 • Tensioni nominal – 3.7 V.

Dimensionet:

 • Gjatësia – 70,0 mm.
 • Gjerësia – 70,0 mm.
 • Lartësia – 170 mm.
 • Lloji i ekranit – Dixhitale.
 • Niveli i zhurmës (dB) – 83 dB.

Adaptorë për: Topa, Biçikleta si dhe nje kabëll karikimi USB, pajisje Powerbank,

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Kompresor Ajri Osram Me Karikim Dhe Powerbank