Osram D3S Night Breaker Laser

13500 Lek

Në magazinë

SKU: 66340XNN Kategoritë: ,

Pershkrimi:

 • XENARC NIGHT BREAKER LASER është drita ksenon më e ndritshme OSRAM.
 • Kjo llambë e fuqishme me teknologji efikase ksenon siguron një shikueshmëri më të mirë në rrugë: deri në 220% më shumë shkëlqim krahasuar me standardin minimal ligjor.
 • Më shumë dritë ju lejon të shihni më tej dhe për këtë arsye reagoni më shpejt.
 • Kësaj i shtohet rrezja deri në 250 metra e gjatë dhe drita deri në 20% më e bardhë për pamje më moderne.
 • Zbuloni performancën e pastër të XENARC NIGHT BREAKER LASER.
 • Ju lutemi vini re: Ndryshimi i llambës XENARC rekomandohet të kryhet nga një profesionist dhe në çifte.

Informacione rreth produktit:

 • Fuqia hyrëse – 35 W.
 • Tensioni nominal – 42,0 V.
 • Fuqia nominale – 35.00 W.
 • Tensioni i testimit – 13,5 V.
 • Toleranca e hyrjes së energjisë – ±3 %.
 • Fluks i ndritshëm – 3200 lm.
 • Toleranca e fluksit të dritës – ±15 %.
 • Jetëgjatësia B3 – 2000 h.
 • Jetëgjatësia Tc – 3000 h.

Dimensionet:

 • Diametri – 9 mm.
 • Pesha e produktit – 60,20 g.
 • Gjatësia – 83.2 mm.

Teknologjia: Ksenon

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Osram D3S Night Breaker Laser