Osram HS1 Original 12V

600 Lek

Në magazinë

SKU: 64185-01B Kategoritë: ,

Pershkrimi:

 • Llambat e motoçikletave OSRAM ORIGINAL LINE ofrojnë performancë bindëse për kërkesat standarde, janë të qëndrueshme dhe me kosto efektive.
 • Ato tashmë janë përdorur me sukses në miliona automjete të reja nga prodhues të njohur, qoftë si pajisje fillestare standarde apo pjesë rezervë origjinale.
 • Binduni për vlerën e shkëlqyer për paratë, cilësinë e besueshme OEM dhe gamën e gjerë të produkteve të linjës ORIGINAL.

Informacione rreth produktit:

 • Fuqia hyrëse – 36,8 W.
 • Tensioni nominal – 12.0 V.
 • Fuqi nominale – 35/35 W.
 • Tensioni i testimit – 13.2 V.
 • Temperatura e ngjyrës – 3200 K.
 • Fluks i ndritshëm – 820/520 lm.
 • Toleranca e fluksit të dritës – ±15 %.
 • Jetëgjatësia B3 – 75/150 h.
 • Jetëgjatësia Tc – 150/300 h.

Dimensionet:

 • Gjatësia – 85,0 mm.
 • Diametri – 17,0 mm.
 • Pesha e produktit – 23.00 g.

Teknologjia: Halogjene

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Osram HS1 Original 12V