Osram PY21W Ultra Life

450 Lek

Në magazinë

SKU: 7507ULT Kategoria:

Pershkrimi:

 • Me ULTRA LIFE, ju zgjidhni llamba sinjalizuese të qëndrueshme për makinën tuaj.
 • Llambat ofrojnë një jetëgjatësi të gjatë deri në katër herë më të gjatë në krahasim me llambat standarde.
 • Zgjasin deri në 100,000 km (me një kilometrazh mesatar vjetor prej 14,259 km dhe 60% dritë të ndezur).
 • Prandaj, ato janë ideale për shoferë.

Informacione rreth produktit:

 • Fuqia hyrëse – 25 W.
 • Tensioni nominal – 12.0 V.
 • Fuqi nominale – 21.00 W.
 • Tensioni i testimit – 13,5 V.
 • Toleranca e hyrjes së energjisë – ±6 %.
 • Fluks i ndritshëm – 280 lm.
 • Toleranca e fluksit të dritës – ±20 %.
 • Jetëgjatësia B3 – 500 h.
 • Jetëgjatësia Tc – 1000 h.

Dimensionet:

 • Diametri – 25,0 mm.
 • Pesha e produktit – 8,06 g.
 • Gjatësia – 52,5 mm.

Llambë sinjali

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Osram PY21W Ultra Life