Work Stuff Detailing Brush Black 30 mm

1300 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Furçë me fuqi të lartë pastrimi.

• Perfekte për pastrimin e disqeve, zonave të thella dhe motorrit.

• Është gjithashtu e shkëlqyeshme për pastrimin e pjesës së brendshme të makinës, sepse largon edhe papastërtitë e forta.

• Bishti i furçës është prej plastike të llakuar dhe qimet janë prej materiali sintetik.

• Nuk duhet të përdoret për pastrimin e elementeve të prirur ndaj gërvishtjeve si trupat e makinave, disqet e zinj me shkëlqim dhe pjesë të tjera të zeza me shkëlqim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Detailing Brush Black 30 mm