Tenzi Pro Detailing APC In Koncentrat

1200 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Pastron papastërtitë e rënda organike në sipërfaqet e brendshme si: tekstili, plastika, goma, lëkura, druri, metali, karboni.
• Lë një aromë të këndshme.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Përgatisni përzierjen e duhur (20% për pastrim të thellë, 10% për dru dhe lëkurë, 5% për tekstile dhe 2% për plastikë dhe laminat).
2. Spërkateni produktin në sipërfaqen e pastruar me vakum
3. Prisni 15-20 sekonda dhe fërkojeni me furçë të butë (tekstil, lëkurë, dru) ose peshqir mikrofibër (metal, karbon).
4. Fshijeni me një leckë të lagur mikrofibër.
5. Thajeni sipërfaqen me peshqir.
Shënim: Përpara se të pastroni sipërfaqen, kontrolloni nëse ngjyra është e qëndrueshme.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing APC In Koncentrat