Tenzi Textil Concentrat

4500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt shkumues i koncentruar pa zbardhues optik, i projektuar për larjen e qilimave dhe tapicerive të tekstilit me furçë.
• Nuk përmban tretës, krijon shkumë me strukturë kristalore dhe ka aromë të këndshme.
• Depërton në mënyrë efektive në çdo fibër të tapetit.
• Kërkon të lahet me ujë të rrjedhshëm.
• pH 9

Mënyra e përdorimit

  • Larja e tapetave dhe tapicerive tekstile:100-400 ml/10 l ujë të ngrohtë.
  • Thithni me kujdes papastërtitë dhe lani sipërfaqen me vakum.
  • Në rast të njollave të forta, përsërisni procesin.
  • Në rast të njollave shumë të forta, forconi tretësirën me TopEfekt® STR.
  • Përsërisni procesin nëse është e nevojshme.

Sasia: 5L

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Textil Concentrat