Bardahl Silicone Gasket Black 90ml

1800 Lek

Në magazinë

SKU: 4875 Kategoria:

Pershkrimi:

  • Krijon çdo lloj copë litari në çdo formë të nevojshme brenda pak minutash.
  • Krijon një lidhje uji dhe hermetike.
  • Reziston ndaj vajit, antifrizit, karburantit dhe shumë kimikateve të tjera.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Bardahl Silicone Gasket Black 90ml