Work Stuff Detailing Brush Rubber Albino 30 mm

2200 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Furçë delikate pastrimi.

• Është perfekte për paralarje, si dhe për pastrimin e pjesës së brendshme të makinës (p.sh. timonit ose lëkurës, veçanërisht kur pastroni lëkurën në vende të vështira për t’u arritur).

• Bishti i gomës është më i mirë për pastrimin e zonave të thella pasi zvogëlon rrezikun e dëmtimit të bojës.

• Qimet janë prej materiali sintetik dhe vijnë në ngjyrë të bardhë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Detailing Brush Rubber Albino 30 mm