Bardahl Air Conditioning Stop Microleaks 42ml

11000 Lek

Në magazinë

SKU: 4436b Kategoria:

Pershkrimi:

 • Performanca optimale e sistemeve të ajrit të kondicionuar në shumicën e makinave moderne kërkon që ftohësi të rimbushet kur ndodhin rrjedhje të vogla të përhershme, të quajtura mikrorrjedhje.
 • Falë vetive të tij, agjenti për ndalimin e rrjedhjeve ndalon përgjithmonë mikrorrjedhjet dhe parandalon zëvendësimin e pjesëve të shtrenjta rezervë.
 • Mbyll rrjedhjet në pjesët metalike dhe gome falë përbërësit aktiv, i cili për shkak të pranisë së lagështirës dhe oksigjenit, trashet dhe ngurtësohet.
 • Rivendos nyjet e gomës (gypat dhe guarnicionet).
 • Përmban një agjent dehumidifikues për të lejuar që lagështia të largohet nga sistemi.
 • Parandalon mbushjen e ftohësit dhe shpenzimin e tepërt të karburantit.
 • Nuk ndryshon përbërjen kimike të vajrave, ftohësve dhe nuk ndryshon përbërësit e ndryshëm të sistemit të kondicionimit (shishe filtri, kompresorë, sistemi i uljes së presionit të gazit).
 • E pajtueshme me të gjitha llojet e sistemeve të kondicionimit, përveç sistemeve hermetike dhe me të gjitha llojet e gazit R12/R22/R134a).
 • E pershtatshme per cdo lloj makine.
 • I destinuar vetëm për përdorim profesional.
 • Trajton 1.5 kg ftohës.
 • 1 shishe është për 1 trajtim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Bardahl Air Conditioning Stop Microleaks 42ml