Baule Diamond 450 Black Duo

49000 Lek

Në magazinë

SKU: 000093100000 Kategoritë: ,

Pershkrimi:

 • Raft çati i serisë DIAMOND, i cili është më i miri në klasën e tij për sigurinë e transportit të mallrave, si dhe cilësinë e lartë të materialeve të kompanisë MENABO, 100% me origjinë italiane dhe prej plastike të zezë me teksturë me shkëlqim dhe 450 lt
 • Kapaciteti i ngarkesave, ideal për krijimin e hapësirës shtesë të magazinimit gjatë udhëtimit ose për transportin brenda qytetit
 • Produkt i estetikës së lartë me një dizajn elegant dhe të rrumbullakosur, i cili është zbukuruar me “nerva” përgjatë kapakut
 • Në pjesën e poshtme ka mbajtëse speciale, të cilat përshtaten në shufra për kapje/pozicionim më të mirë dhe një kapak me sistem hapjeje në të dyja anët për akses të drejtpërdrejtë nga çdo anë e automjetit, pavarësisht nëse jeni në këmbë (djathtas/majtas)
 • Është i pajisur me një sistem sigurie kundër vjedhjes me 2 pika të patentuar përpara, ku lejon heqjen e çelësit vetëm nëse kapaku është plotësisht i mbyllur, për të mbrojtur sendet personale që mban brenda, një spoiler në pjesën e pasme që mund të të arrijë performancë më të mirë aerodinamike të rezistencës
 • Në paketim përfshihet një sistem fiksimi T-Vida (6360/MB), i përshtatshëm për t’u përdorur në shufra alumini, të cilët kanë një prerje në formë T (shirit në pjesën e sipërme, i cili mund të rrëshqasë të gjithë aksesorët shtesë të mundshëm, si p.sh. raftet e bagazheve, kapakët e fiksimit të ngarkesave, raftet e biçikletave, skitë, snowboardet, kanoet, unazat lidhëse, etj)
 • E përputhshme me shufrat e aluminit, të cilat kanë një gjatësi maksimale të folesë me gjurmë T deri në 20 mm (w) dhe një gjatësi minimale të folesë me gjurmë T deri në 6,5 mm (x)

Shenim: Ky aksesor është projektuar, prodhuar dhe testuar me kujdes në përputhje me të gjitha rregullat e sigurisë në fuqi. TÜV SÜD, CITY CRASH miratuar, në përputhje me DIN 75302 dhe ISO/PAS 11154:2006

Karakteristikat:

 • Dimensionet e jashtme: 1630x360x907mm
  64.2×14.2×35.7”
 • Dimensionet e brendshme: 1590x334x865mm
  62.5×13.1×34”
 • Ngjyra/Tekstura: E zezë me teksturë me shkëlqim
 • Kapaciteti: 450 lt
 • Pesha maksimale e ngarkesës: 75 kg
 • Hapja: Dyshe (nga e djathta dhe nga e majta)
 • Përfshin: Sistemi i fiksimit T-SCREW, sythe për mbajtjen e rripave metalikë, çelës ergonomik të kyçjes/pozicionit të shpejtë (larëse) dhe sistem kundër vjedhjes

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Baule Diamond 450 Black Duo