Baule Marathon 400 Dark

26400 Lek31400 Lek (-16%)

Në magazinë

SKU: 000078800000 Kategoritë: ,

Pershkrimi:

 • Me dizajnin e saj tërheqës dhe dinamik, kutia universale e çatisë MaraTHON 400 përshtatet lehtësisht me çdo makinë moderne, ndërsa struktura e saj lehtëson ngarkimin e bagazheve nga ana e automjetit dhe shpërndan peshën në mënyrë uniforme dhe të ekuilibruar, në mënyrë që të mos ndikojë në aerodinamikën e makinës kur ajo është në lëvizje
 • I montuar në çatinë e automjetit, bagazhi universal MaraTHON 400 është në gjendje të strehojë objekte të mëdha që bagazhi i zakonshëm i makinës nuk mund t’i përmbajë, të tilla si çanta, valixhe, çanta shpine, karroca, tenda kampingu, pajisje zhytjeje ose për ski dhe çdo pajisje që është pak a shumë e rëndë
 • Kutia e çatisë MaraTHON 400 ofron një sërë përfitimesh që të gjitha përfitojnë një transport shumë më të sigurt dhe më të relaksuar
 • Për sa i përket hapësirës, ​​në fakt, ai përfaqëson një rezervë të çmuar pikërisht sepse zgjeron kapacitetin e ngarkesës jashtë ndarjes së pasagjerëve, në mënyrë që të jetë në gjendje. për të mbajtur bagazhet e shumta që përndryshe do të detyroheshin të linin në shtëpi
 • Ky aksesor praktik ju lejon të udhëtoni në siguri dhe rehati të plotë, me brendësinë e makinës që është më e rregullt dhe më e pastër, pasi kutia e çatisë MaraTHON 400 lejon përdoruesin të mos mbyt dhomëzën e pasagjerëve për sakrificën e pamjes ose komoditetit të shoferi dhe pasagjerët e tij
 • Aspekti estetik kombinohet me cilësinë e lartë të materialeve të përdorura për ndërtimin e tij: elegante dhe e gjithanshme, kutia universale e çatisë MaraTHON 400 është një model i nivelit të lartë me një sistem kundër vjedhjes dhe i aftë për t’i bërë ballë motit të keq dhe çdo kusht klimatik
 • Shumë i gjerë, kutia universale e çatisë MaraTHON 400 nuk kërkon asnjë vegël montimi dhe instalimi i saj bëhet shpejt nëpërmjet sistemit tradicional të fiksimit te shufrat me bulonat
 • Ky model kundër vjedhjes ka një kyç të koduar me çelës dhe është i aftë të përballojë një peshë prej 400 litrash dhe është i pajtueshëm me shumicën e shufrave të çatisë

Karakteristikat:

 • Përmasat: 1370x790x360mm (gjatësia, thellësia, lartësia)
 • Produkt 100% Made in Italy
 • Kapaciteti maksimal: 50 kg
 • Vëllimi: 400L
 • Pesha bosh 11 kg
 • Struktura universale
 • Fiksim i thjeshtë dhe i lehtë pa mjete te shufrat nëpërmjet bulonave U 60 mm
 • Mbyllja e pullave për të lehtësuar montimin
 • Sistem bllokimi kundër vjedhjes me kyçje të koduar
 • E përputhshme me shufrat universale
 • Shpejtësia maksimale 130 km/h
 • Hapja në anën e pasagjerit

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Baule Marathon 400 Dark

26400 Lek31400 Lek (-16%)

Shtoje në shportë