Baule Diamond 500 Black

56000 Lek66000 Lek (-15%)

Në magazinë

SKU: 000079000000 Kategoritë: ,

Pershkrimi:

 • Kutia e re e çatisë aerodinamike Menabo Dimond 500 duket elegante dhe koncize
 • Forma e thjeshtë aerodinamike dhe sipërfaqja e lëmuar e kutisë zvogëlojnë humbjen e shpejtësisë gjatë lëvizjes
 • Materialet me cilësi të lartë sigurojnë transport të besueshëm
 • Plastike ABS, e lehtë dhe e qëndrueshme, e përforcuar shtesë me pllaka metalike
 • Nuk është toksik, era karakteristike e plastikës së zakonshme është e përjashtuar
 • Përmbajtja e kutisë është e mbrojtur nga lagështia, pluhuri dhe faktorë të tjerë negativë mjedisorë
 • Kutia e bagazhit është ngjitur në bagazhin e makinës me një strukturë çeliku me vidë T në shufrat (përveç kësaj, përfshihet një sistem fiksimi i shpejtë pa përdorimin e mjeteve)
 • Kapaku i tij mbyllet lehtësisht dhe mbyllet mirë me një bllokim qendror
 • Çelësat e përfshirë dhe përmbajtja brenda është e fiksuar mirë dhe me kujdes me rripa, ato ofrohen në komplet
 • Njëra prej tyre është 5 m, e dyta është 2.5 m
 • Zhvillimi i vazhdueshëm i industrisë së automobilave dhe përvoja e konsoliduar e brendshme e kanë shtyrë kompaninë në një nivel të ri prodhimi, përkatësisht në derdhjen e produkteve plastike, përpunimin e çelikut dhe aluminit
 • Menabo konsiderohet me të drejtë një nga kompanitë kryesore evropiane në prodhimin e aksesorëve të automobilave për transportin e mallrave
 • Produktet Menabo prodhohen nga materiale cilësore, në përputhje me normat dhe standardet evropiane dhe ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë
 • Aerobokset e makinave të bagazhit të prodhuesit italian Menabo janë shtesa perfekte e makinës. Çdokush mund të instalojë një autobox të tillë në çati pa përdorur ndihmën e specialistëve në stacionin e shërbimit

Karakteristikat:

 • Vëllimi l: 500
 • Gjatësia e jashtme (cm) 209
 • Gjerësia e jashtme (cm) 79
 • Lartësia e jashtme (cm) 37
 • Gjatësia e brendshme (cm) 206
 • Gjerësia e brendshme (cm) 81
 • Lartësia e brendshme (cm) 34
 • Shufra të trasha të çatisë (cm) max 6×4
 • Pesha (kg) 17
 • Kapaciteti i ngarkesës kg: 75
 • Hapja: E njëanshme
 • Mbërthimi: Për fiksim tërthor/ të shpejtë
 • Bllokimi: 2 pikë
 • Pesha kg: 16.4
 • Materiali: Plastike ABS
 • Ngjyra: E zezë

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Baule Diamond 500 Black

56000 Lek66000 Lek (-15%)

Shtoje në shportë