Tenzi Mono Truck

800 Lek11000 Lek

SKU: N/A Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Produkt shumë i koncentruar, alkalik, i projektuar për pastrimin e trupave të makinave shumë të ndotura, faqeve të gjera, gomave, shasisë me metodën pa prekje ose me furçë.
• Rekomandohet si produkt universal për larjen e të gjitha llojeve të automjeteve.
• Mund të përdoret në lavazhe për larje manuale dhe pa prekje.
• pH 14


Mënyra e përdorimit

Përdorni një përzierje sipas nivelit të ndotjes së sipërfaqes:
– Spërkatës: në dimër 1:30, në verë 1:50
– Pastrimi i motorit: 1:20
– Lavazh: 0,5% (50 ml / 10 l ujë)
Lani sipërfaqen me ujë me presion të lartë (120-150 bar).
Kujdes: Mos lejoni që solucioni të thahet në trupin e makinës.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Mono Truck

800 Lek11000 Lek

Shtoje në shportë