Tenzi Mud Off

400 Lek800 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt i padëmshëm, i projektuar për pastrimin dhe mirëmbajtjen e motoçikletave dhe automjeteve off-road.
• Heq menjëherë baltën, mbetjet e insekteve dhe ndotjet me vaj.
• I përshtatshëm për pastrimin e elementeve metalike, plastike, gome dhe kromi.
• pH 11
• Kapaciteti 1 L


Mënyra e përdorimit

• Produkti është gati për përdorim.
• Spërkatni sipërfaqen e kontaminuar dhe pas 1-2 min shpëlajeni me ujë.
• Përdorni furçën për vendet që janë të vështira për t’u arritur.
• Në rast të sipërfaqeve shumë të ndotura, lajeni me ujë përpara se ta spërkatni.
Kujdes: Mos e përdorni në sipërfaqe të nxehta.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Mud Off

400 Lek800 Lek (-50%)

Shtoje në shportë