Tenzi Detailer Tar and Glue Remover

900 Lek1500 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt shumë efektiv i projektuar për pastrimin e njollave të gomës, katranit, mbetjeve ngjitëse etj.
• Produkti është gjithashtu i mirë në heqjen e gjurmëve të markerëve, plastelinës dhe parafinës nga qilimat e tekstilit.
• Mund të përdoret në bojën e makinës dhe dritare, por mos e përdorni në plastikë, qilima gome ose guarnicione, për shkak të tretësve dhe alkoolit në përbërjen e produktit.

• Kapaciteti: 0.3 L


Mënyra e përdorimit

1. Spërkateni produktin në një leckë ose furçë për të shmangur spërkatjen e tij jashtë zonës që doni të pastroni.
2. Aplikojeni në vendin që doni të pastroni.
3. Prisni një moment që produkti të veprojë.
4. Fshijeni edhe një herë vendin e ndotur me leckë.
5. Përsëriteni procesin nëse është e nevojshme.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Tar and Glue Remover

900 Lek1500 Lek (-40%)

Shtoje në shportë