Turtle Wax Snow Foam Concentrated

3990 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Pastruesit e balancuar me pH ruajnë lyerjet ekzistuese të dyllit, ngjitësit dhe veshjeve qeramike.
  • Ngre dhe kapsulon papastërtitë, tymin e trafikut, njollat dhe vajrat përpara shpëlarjes me lavazh me presion.
  • Polimerët hidrofobikë të avancuar sigurojnë shpëlarje pa vija.
  • Për përdorim me shkumë gjatë fazës së paralarjes, dhe metodën tradicionale me dy kova për larjen me kontakt.
  • Aroma e çamçakëzit ofron një përvojë të mrekullueshme në përdorim
  • 5 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Snow Foam Concentrated