Vaj Motorri Bardahl XTS 5W-40 A3/B4

1600 Lek

Në magazinë

SKU: 36891 Kategoritë: ,

Pershkrimi:

  • Vaj i klasit premium i projektuar për përdorim gjatë gjithë vitit në motorë modernë me sisteme pastrimi me gaz dhe turbocharger.
  • BARDAHL XTS 5W-40 prodhohet mbi një bazë plotësisht sintetike, të plotësuar me një kompleks aditivësh shumë aktivë, falë të cilëve vaji garanton një shkallë të lartë mbrojtjeje për të gjithë komponentët.
  • Ruan pastërtinë e konvertuesit katalitik, performancë të lartë dhe parandalimin e dështimit të tij.
  • Ruan rrjedhshmërinë optimale në sezonin e ftohtë dhe rrjedh lirshëm nëpër sistem, duke arritur shpejt pikat e lubrifikimit dhe duke thjeshtuar fillimet e ftohta.
  • BARDAHL XTS 5W-40 përmban modifikues të veçantë të fërkimit dhe aditivë kundër fërkimit, të cilët minimizojnë humbjen e energjisë për shkak të fërkimit dhe promovojnë performancë të lartë dhe konsum ekonomik të karburantit.

Karakteristikat:

  • Prodhuar duke përdorur teknologji të lartë dhe i pajtueshëm me konvertuesit katalitikë.
  • Plotëson kërkesat e klasifikimit ACEA A3/B4.
  • Ka një jetëgjatësi të gjatë shërbimi për shkak të rezistencës së lartë ndaj oksidimit.
  • Ruan pastërtinë e motorit dhe lëvizjen e lirë të unazave të pistonit.
  • Rrit fuqinë e makinës dhe përmirëson dinamikën e shpejësis.

Veçori:

Viskoziteti (SAE): 5W40.

Kapaciteti (litra): 1 l.

Specifikimi: ACEA A3/B4API SN/CFMB 229.3/229.5BMW Longlife-01VW 502.00/505.00/501.01PORSCHE A40RENAULT RN0700/RN0710OPEL GM-LL-B-025PSA B71 2296.

Vetia kimike: Sintetike.

Marka: Bardahl XTS 5W40.

Origjina: Franca.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Vaj Motorri Bardahl XTS 5W-40 A3/B4