Work Stuff Gentleman Basic Purple

1000 Lek

Në magazinë

Përshkrim

• Mikrofibër për pastrimin dhe kujdesin e elementëve të ndryshëm në makinë.

• E përkryer për aplikimin e pastave dhe veshjeve qeramike, përdorimin e solucioneve të ndryshme dhe për punime të tjera brenda dhe jashtë makinës.

• Mikrofibra ka një logo të prerë me lazer WORK STUFF.

• Gentleman Basic ka një material të sheshtë në njërën anë dhe një material me push nga ana tjetër. Falë kësaj, ju mund ta aplikoni produktin me njërën anë dhe më pas ta pastroni tërësisht me anën tjetër.

• Ngjyra: lejla

• Madhësia: 40×40 cm

• Dendësia: 350 g/m²

Shënim: Lajeni produktin përpara përdorimit të parë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Gentleman Basic Purple