Work Stuff Spot Clay Bar

2800 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Clay Bar me madhësi mesatare.

• Produkti ka një kuti plastike për ruajtjen e lehtë të Clay Bar.

• Clay Bar karakterizohet nga plasticitet i lartë dhe një aromë e këndshme frutash që përmirëson komoditetin e punës.

• Clay Bar duhet të bëhet me ujë të ngrohtë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Spot Clay Bar