Work Stuff Gentleman Microfiber

1200 Lek

Në magazinë

Përshkrim

• Mikrofibër për pastrimin dhe kujdesin e elementëve të ndryshëm në makinë, i bërë nga material me push në të dyja anët.

• Perfekte për aplikimin e pastave dhe punime të tjera brenda dhe jashtë makinës.

• Mikrofibra ka një logo të prerë me lazer WORK STUFF.

• Madhësia: 40×40 cm

• Dendësia: 500 g/m²

Shënim: Lajeni produktin përpara përdorimit të parë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Gentleman Microfiber