Work Stuff Handy Wax Applicator+

1000 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Një aplikues i dobishëm dylli i bërë nga dy lloje sfungjeri.
  • Falë strukturës së tij të veçantë, ai shpejton punën në krahasim me aplikuesit klasikë të dyllit.
  • Ndryshe nga modeli bazë Handy Wax Applicator, versioni Handy Wax Applicator + përbëhet nga dy shkuma.
  • Njëra është delikate dhe e butë dhe tjetra është e forte për rehati më të mirë të punës.
  • 85 mm

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Handy Wax Applicator+