Bardahl Airco Cleaning / Passenger Compartment Treatment 125ml

1000 Lek

Në magazinë

SKU: 4402 Kategoria:

Pershkrimi:

 • Dezinfekton dhe pastron ambjentin e brëndshëm të makinës.
 • Shkatërron përhapjen e baktereve në origjinën e erërave të këqija.
 • Eliminon përgjithmonë viruset dhe bakteret.
 • Parfumon lehtë kabinën tuaj.
 • Është gjithashtu një baktericid i fuqishëm.

Menyra perdorimit:

 • Mbyllni dritaret.
 • Ndizni motorin.
 • Vendoseni kondicionimin në ventilim mesatar me qarkullim te brendshem.
 • Tundeni aerosolin perpara perdorimit.
 • Vendoseni aerosolin prane marshit ose ne sediljen e pasagjerit.
 • Shtypeni plotësisht butonin derisa të klikojë.
 • Dilni nga automjeti, mbyllni dyert, më pas lëreni produktin të veprojë për 15 minuta.
 • Ajrosni mirë ambjentin e brëndshëm përpara se të përdorni automjetin.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Bardahl Airco Cleaning / Passenger Compartment Treatment 125ml