Doreza Nitrili Praxis 100-pcs Masa M

1500 Lek

Në magazinë

Pershkrimi:

  • Të sigurt, të pastër dhe miqësor me mjedisin.
  • Mbrojtje ultra.
  • Komponentët e përdorur në prodhimin e dorezave mund të shkaktojnë reaksione alergjike te disa përdorues.
  • Krijimi i dorezave të disponueshme që ofrojnë nivelet më të larta të rehatisë, qëndrueshmërisë dhe performancës.
  • Ne prodhojmë zgjidhje të besueshme, me cilësi premium për mbrojtjen e duarve, duke adoptuar teknologjitë më të fundit për të ofruar dorezat më të mira për t’iu përshtatur nevojave tuaja.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Doreza Nitrili Praxis 100-pcs Masa M