Turtle Wax HS Ceramic Wet Wax

1990 Lek

Në magazinë

SKU: 53339 Kategoritë: ,

Pershkrimi

  • Gama e re hybrid solutions teknologjia qeramike nga turtle wax. Gama më e avancuar në treg. Shkëlqim i jashtëzakonshëm dhe thellësi ngjyrash.
  • Mbrojtje e qëndrueshme falë infuzionit SiO2. Dylli hidrofobik. Largon ujin dhe papastërtitë falë polimereve të tij hidrofobike.
  • Shkëlqim i pabesueshëm dhe i qëndrueshëm në një hap. Spërkateni dhe thajeni, nuk lë vija, përshpejton tharjen, parandalon njollat e ujit dhe kursen kohë.
  • Polimere dylli sintetik, rrit thellësinë dhe shkëlqimin e ngjyrës. Polimere super hidrofobike dhe SiO2, përzierja unike që ofron mbrojtje të menjëhershme kundër ujit dhe kimikateve për muaj të tërë
  • Koleksioni Hybrid Solutions përmban një aromë të ëmbël frutash

Menyra e perdorimit 

  • Lani makinën, spërkatni në sipërfaqe të lagur dhe thajeni për një shkëlqim të mahnitshëm dhe mbrojtje të qëndrueshme
  • Një mjegull e lehtë me 1 ose 2 spërkatje për panel e kryen punën dhe mund të përdoret me të gjitha produktet konvencionale të larjes së automjeteve

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax HS Ceramic Wet Wax