Tenzi Detailer Bleeding Rim

600 Lek1000 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt inovativ dhe profesional i projektuar për pastrimin e disqeve nga papastërtitë e forta metalike, ndryshku dhe pluhuri i ferrotave.
• Emri i tij rrjedh nga ngjyra e kuqe që krijohet kur produkti bie në kontakt me papastërtitë.
• Tregon qartë se sa papastërti janë grumbulluar në disqe.
• Produkti ka një konsistencë xheli dhe është aq i trashë sa që depërton lehtësisht në të gjithë sipërfaqen e disqeve.
• Produkti mund të përdoret për pastrimin e disqeve të aluminit, kromit dhe të emaluar.
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

1. Spërkateni produktin në pjesët e ndotura të disqeve.
2. Prisni rreth 2-3 minuta derisa produkti të funksionojë plotësisht. Shenjat e para të ngjyrës së kuqe duhet të duken pas disa çastesh.
3. Lani disqet me ujë me presion të lartë

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Bleeding Rim

600 Lek1000 Lek (-40%)

Shtoje në shportë