Tenzi Pro Detailing Motorplast

1320 Lek2200 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Preparat i specializuar për mbrojtjen e pjesëve të motorrit: metal, plastikë dhe gome.
• Krijon një shtresë hidrofobike, e cila largon pluhurin dhe ujin.
• Nuk ngjitet pas tharjes dhe mund të përdoret si në sipërfaqe të lagura ashtu edhe në të thata.
• Shumë i lehtë për t’u përdorur – nuk kërkon fshirje.
• Është rezistent ndaj temperaturave të larta deri në 260°C.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Aplikohet vetëm në sipërfaqe të pastra.
2. Spërkateni në mënyrë të barabartë të gjithë hapësirën e motorrit.
3. Përdorni furçën nëse është e nevojshme për të arritur në vende të fshehura.
4. Lëreni të thahet për disa orë.
Shënim: Para se ta përdorni produktin në sipërfaqe të sapo larë, është mirë që fillimisht ta thani pak me kompresor ajri. Përdorimi në sipërfaqe të ndotur mund të krijojë një shtresë ngjitëse.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing Motorplast

1320 Lek2200 Lek (-40%)

Shto në Shportë