Tenzi Pro Detailing Quartz Shampoo

2000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Shampo revolucionare makinash që krijon veshje kuarci në sipërfaqet e lara.
• Formula Nano përmirëson ngjyrën e bojës, jep shkëlqim shtesë dhe mbron nga uji, papastërtitë dhe rrezet UV.
• Karakteristika kryesore e këtij produkti është hidrofobia e tij e lartë.
• Çdo larje me këtë produkt zgjat jetëgjatësinë e veshjes së kuarcit.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Shpëlajeni makinën me ujë për të hequr papastërtitë më të rënda. Përdorni paralarjen nëse është e nevojshme.
2. Holloni 15-25 ml produkt në 5 litra ujë të ngrohtë.
3. Lani makinën me sfungjer ose dorezë larëse. Sigurohuni që të keni prekur çdo pjesë të bojës së makinës.
4. Shpëlajeni me ujë të demineralizuar nëse është e mundur.
5. Thajeni dhe pastroni me peshqir mikrofibër.
Shënim: Mos e aplikoni në xhamin para.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing Quartz Shampoo