Tenzi Pro Detailing R1 Rims

4500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Veshje nano-qeramike për disqet.
• I dedikuar për disqe kromi, alumini dhe disqe të lyer.
• Efekt super hidrofobik dhe mbrojtje nga uji, pluhuri, kripa dhe rrezet UV.
• Rrit mbrojtjen kundër gërvishtjeve.
• Është gjithashtu rezistent ndaj temperaturave të larta të krijuara gjatë frenimit.
• Mënyra më e shpejtë për mbrojtjen e përhershme të çdo lloj disku: të lyer dhe të lustruar.
• Ai jep një efekt të shkëlqyer hidrofobik që zgjat me muaj.
• Kapaciteti  50 ml


Mënyra e përdorimit

1. Tundeni mirë shishen përpara përdorimit dhe prisni 3 minuta përpara se ta hapni.
2. Mbështilleni leckën e vogël rreth anës së butë të aplikuesit.
3. Aplikoni disa pika R1 në aplikues.
4. Aplikoni një shtresë të hollë dhe të barabartë në disk.
5. Lëreni shtresën për rreth. 7-8 minuta.
6. Fshijeni sipërfaqen me peshqir mikrofibër deri në një shkëlqim të lartë.
7. Kaloni në seksionin tjetër.
Të rëndësishme:
1. Përdorni doreza mbrojtëse të holla gome.
2. Aplikohet vetëm në ambiente të mbyllura me temperaturë 18-24 C.
3. Sigurohuni që sipërfaqja të jetë e pastër dhe e ftohtë.
4. Pastroni dhe hiqni veshjet e vjetra nga disqet e makinës përpara aplikimit.
5. Aplikoni deri në 3 shtresa me interval kohor minimal prej 3 orësh.
6. Koha e tharjes pas aplikimit të shtresës së fundit – 8 orë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing R1 Rims