Tenzi Tfc Wash Care

8000 Lek

Qartë
Krahaso
SKU: N/A Kategoria:

Përshkrimi

• Produkt larës-ushqyes, i projektuar për larjen e përditshme të dyshemeve të forta (guri dhe elastike) të forcuara me veshje polimer (TFC Coating).
• Pastrimi i shpeshtë përmirëson cilësinë dhe zgjat kohëzgjatjen e veshjeve polimere.
• Pengon rivendosjen e papastërtive.
• Shkumë të ulët.
• Ka veti antistatike dhe kundër rrëshqitjes.
• Aromë lulesh.
• Nuk kërkon larje me ujë.
• pH 8


Zona e Aplikimit

◘ Dysheme të forta të bëra me TFC COATING: elastik (linoleum, PVC, vinyl), guri, terrazo, terrakota


Mënyra e Përdorimit

◙ Fshijeni ose pastroni sipërfaqen
◙ Bëni një përzierje 0,5% (50 ml / 10 l ujë)
◙ Aplikojeni në sipërfaqe (në mënyrë manuale ose me makineri)
◙ Një herë në disa ditë lustroni sipërfaqen me makinë HS.

Informacion shtesë

Kapaciteti

5 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Tfc Wash Care