Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Flex Wax

2800 Lek

Në magazinë

SKU: 53706 Kategoritë: ,

Pershkrimi

  • Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Flex Wax është spërkatesi yonë më i gjithanshme që ofron një rrjet më të fortë mbrojtjeje të pakrahasueshme.
  • Ne marrim grafen të vërtetë përmes një procesi të quajtur “Eksfolimi dhe stabilizimi me presion të lartë”. Kjo prodhon një shpërndarje të qëndrueshme të lëngshme të atomeve të grafenit që janë të qartë dhe nuk ndahen në formulën tonë të përzier në mënyrë unike.
  • Përfitimet e kombinuara përfshijnë thellësinë e mahnitshme të ngjyrës, nivelet e shkëlqimit, rezistencën kimike, rezistencën ndaj ujit së bashku me rritjen e mbrojtjes ndaj rrezeve UV dhe shkëlqyeshmërisë. Rezultatet prodhojnë një përfundim më të pastër, më të mbrojtur

Menyra e perdorimit

  • Aplikoni 2 spërkatje për panel në një sipërfaqe të thatë bojë.
  • Përhapeni dhe fshijeni me një leckë të pastër dhe të palosur me mikrofibër.
  • Përdorni një leckë të veçantë me mikrofibër për të hequr dhe pastruar, palosni leckën sipas nevojës.
  • Përdorni një leckë të lagur me mikrofibër për të hequr çdo njollë

Metode e shpejte me nje hap:

  • Ndërsa laget pas larjes dhe shpëlarjes, aplikoni 2 spërkatje për panel dhe thani me peshqir të gjitha sipërfaqet e trajtuara.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Flex Wax