Turtle Wax Metallic Car Wax + Ptfe

1190 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Turtle Wax Metallic Car Wax +PTFE 500ml është dylli perfekt për përfundime metalike, me PTFE të shtuar për qëndrueshmëri.
  • Agjentët lustrues dhe dyllët jashtëzakonisht të imët pastrojnë dhe përmirësojnë lyerjen.
  • Ofron mbrojtje afatgjatë kundër elementëve.
  • Rrit nivelin e shkëlqimit të sipërfaqes.
  • Fluro polimeret (PTFE) e shtuara, rrisin qëndrueshmërinë dhe rezistencën ndaj ujit që nuk ngjit.
  • Formula e lehtë për t’u përdorur nuk kërkon fërkim të fortë për t’u hequr dhe nuk lë njolla apo vija.

Menyra e perdorimit

  • Sigurohuni që boja të jetë e pastër dhe e thatë, tundeni shishen mirë.
  • Duke punuar në një panel në një kohë, derdhni dyll mbi një leckë të pastër dhe aplikojeni duke përdorur një lëvizje rrethore të mbivendosur.
  • Lëreni të thahet, më pas fshijeni duke përdorur një leckë të pastër të butë.
  • Fryni lehtë për të nxjerrë në pah shkëlqimin.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Metallic Car Wax + Ptfe