Work Stuff Detailing Brush Classic 24

800 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Furçë me fuqi të lartë pastrimi.
  • Funksionon shkëlqyeshëm gjatë pastrimit të gomave dhe gjatë larjes paraprake.
  • Është gjithashtu perfekt për pastrimin e pjesës së brendshme të makinës.
  • Doreza e furçës është prej plastike dhe qimet janë prej materialesh natyrale dhe sintetike.
  • Furça thith kimikatet në një masë të madhe, kështu që ju mund të shpërndani një sasi më të madhe të produktit në një element të caktuar.
  • 24 mm

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Detailing Brush Classic 24