Tenzi Detailer Clean Engine

420 Lek700 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Shkumë aktive efektive e krijuar për larjen dhe lustrimin e elementeve të motorit.
• Produkti shpërbën në mënyrë efektive ndotjet nga nafta dhe papastërtitë e rrugës.
• Është i padëmshëm për guarnicionet dhe elementët metalikë.
• Mund të përdoret në elementë të tjerë metalikë të makinës.
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

1. Spërkateni produktin në sipërfaqe të ndotur.
2. Prisni 30-60 sekonda derisa produkti të fillojë të funksionojë.
3. Përdorni furçën në rast të elementëve të ndotur fort.
4. Lani gjithçka me ujë me presion të lartë (mundësisht të ngrohtë).
Kujdes: Mos e përdorni në motorë të nxehtë dhe mos e lini produktin të thahet vetë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Clean Engine

420 Lek700 Lek (-40%)

Shtoje në shportë