Tenzi Detailer Clean Rim

350 Lek700 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt i krijuar për pastrimin e përditshëm të disqeve të të gjitha llojeve.
• Heq në mënyrë efektive papastërtitë dhe sedimentet e rrugës nga blloqet e frenave.
• Nuk përmban substanca kimike të rrezikshme.
• I padëmshëm për bojën dhe gomat e makinave.
• Rekomandohet për larjen e përditshme të disqeve dhe gomave.
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

1. Aplikoni produktin në pjesët e ndotura të disqeve.
2. Prisni 30-60 sekonda derisa produkti të fillojë të funksionojë.
3. Lani gjithçka me ujë me presion të lartë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Clean Rim

350 Lek700 Lek (-50%)

Shtoje në shportë