Tenzi Detailer Tire & Rubber

1500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Qumësht inovativ i krijuar për mbrojtjen e gomave dhe elementeve plastike në automjete.
• Falë formulës së tij të teknologjisë së lartë të kuarcit, produkti depërton në sipërfaqen e gomës, gjë që i bën gomat të duken si të reja dhe rezistente ndaj çarjeve.
• Produkti rinovon plastikën e zbardhur duke krijuar një shtresë mbrojtëse të qëndrueshme mbi to që largon papastërtitë dhe rrezet UV.
• Ai gjithashtu rikthen ngjyrën e zezë origjinale të gomave.
• Kapaciteti 0.3 L


Mënyra e përdorimit

1. Aplikojeni produktin në gomë ose në plastikë duke përdorur aplikuesin ose leckën e bashkangjitur në këtë produkt
2. Lëreni të thahet vetë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Tire & Rubber