Turtle Wax Hybrid Solutions Rapid Decon Wheel Cleaner & Iron Remover

1900 Lek

Në magazinë

SKU: 54013 Kategoritë: ,

Pershkrimi 

 • Hybrid Solutions Pro All Wheel Cleaner + Iron Remover është një produkt revolucionar pastrimi 2-në-1 që largon ndotësit e fortë me bazë hekuri si pluhuri i frenave, papastërtitë e rrugëve dhe pluhuri i hekurit nga rrotat tuaja.
 • Dhe për shkak se është pH-neutral, ndryshe nga pastrues të tjerë për rrota dhe goma, është i sigurt për t’u përdorur në sipërfaqet e lyera të makinës suaj. Si një heqës hekuri për bojën tuaj, kimia në spërkatje bën punën e një shufre balte, vetëm më e sigurt sepse, në shumë raste, mund të përdoret me aplikim pa prekje.

Menyra e Perdorimit

Pastrues Rrotash

 • Sigurohuni që të gjitha sipërfaqet e rrotave të jenë të ftohta në prekje. Nëse është e nevojshme, ftohni rrotat me një rrjedhë uji.
 •  Shkundni mirë dhe spërkatni të gjithë sipërfaqen e rrotës dhe përbërësit e frenave derisa të laget.
 • Lëreni spërkatjen të qëndrojë për 2–4 minuta, duke u siguruar që të gjitha sipërfaqet të qëndrojnë të lagura gjatë gjithë kohës.
 • Nëse rrotat tuaja janë shumë të ndotura, përdorni një furçë pastrimi të rrotave për të trazuar produktin, duke e futur spërkatjen në të gjitha të çarat.
 • Shpëlajeni rrotën e pastër me një makinë larëse presioni ose zorrë kopshti.
 • Thajeni me një peshqir mikrofibër.

Siperfaqet e lyera me kontaminim hekuri

 • Lani dhe thani të gjithë makinën.
 • Sigurohuni që të gjitha sipërfaqet të jenë të ftohta në prekje. Mos punoni në rrezet e diellit direkte.
 • Identifikoni zonat e automjetit tuaj që kërkojnë dekontaminim me hekur.
 • Tundeni mirë dhe spërkatni një zonë 2’ x 2’ derisa të laget.
 • Lëreni spërkatjen të qëndrojë për 2–4 minuta, duke u siguruar që sipërfaqja të qëndrojë e lagur gjatë gjithë kohës.
 • Nëse boja juaj është shumë e ndotur, përdorni një peshqir për të trazuar produktin.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Hybrid Solutions Rapid Decon Wheel Cleaner & Iron Remover