Tenzi Gran Qat GT

550 Lek2200 Lek

Qartë
Krahaso
SKU: N/A Kategoria:

Pershkrimi

• Produkt i gatshëm për përdorim, i projektuar për pastrimin dhe dezinfektimin e llojeve të ndryshme të sipërfaqeve, duke përfshirë ato që kanë kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimin ose ushqimin e kafshëve.
• Produkti nuk është menduar të përdoret në zona mjekësore.


Zona e Aplikimit 

◘ Enë gatimi, kasa, sportele, dritare
◘ Pajisje gastronomike
◘ Sipërfaqet sanitare
◘ Kabinat e automjeteve
◘ Tastiera kompjuteri, marrës telefonik


Menyra e perdorimit

◙ Produkti është gati për përdorim pa u holluar.
◙ Spërkateni sipërfaqen dhe lëreni për:
– 5 minuta (bakteret)
– 15 minuta (mykun)
◙ Fshijeni sipërfaqen derisa të thahet.
◙ Nëse sipërfaqja ka kontakt me ushqimin, lajeni atë me ujë të pijshëm dhe më pas fshijeni derisa të thahet.

Informacion shtesë

Kapaciteti

0.1 Litra, 0.5 Litra, 0.6 Litra, 1 Liter, 10 Litra, 1000 Litra, 20 Litra, 205 Litra, 220 Litra, 230 Litra, 24 Litra, 4 Litra, 5 Litra, 60 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Gran Qat GT

550 Lek2200 Lek

Shto në Shportë